Badımcanın saplağını qaynadıb içsəniz bu problemlə həmişəlik vidalaşacaqsınız

Badımcanın saplağını qaynadıb içsəniz bu problemlə həmişəlik vidalaşacaqsınız backend

Badımcanın sağlamlığa bir çox faydası var və məlum olur ki, bu tərəvəzin saplağı da özü qədər faydalıdır. Saplağını atmaq əvəzinə qaynadıb içsəniz, o problemdən əsər-əlamət qalmır. Budur saplaqlardan gələn möcüzə...

Qaziler.az Türkiyə mətbuatına istinadən badımcan sağlaqlarının orqanizmə faydalarını təqdim edir.

Tam vitamin qaynağı olan badımcan gövdəsi qaynadılaraq istehlak edildikdə tərkibindəki A, B1, B2 və C vitaminləri ilə hemoroid müalicəsində nəticə verir.

Badımcanın sağlağı hemoroid müalicəsi ilə yanaşı, dəri və saç sağlamlığı problemlərini aradan qaldırmaq və immunitet sisteminizi gücləndirmək üçün də çox faydalıdır.

Badımcan sağlağı və qabıqlarının qaynadılması ilə əldə edilən flavonoid antioksidant həzm sistemindən qaynaqlanan oynaq iltihablarını aradan qaldırmaq və qəbizlik problemlərini həll etmək üçün təsirli vasitədir.

Badımcan saplağı müalicəsini gündə 2 dəfə acqarına 5 gün ərzində istehlak etmək, bütün faydalarından yararlanmağınıza imkan verəcək.

QAZİLER.AZ

Diaspora